geels woonwarenhuis Bennekom
culinair&cadeauverlichtingtuinmeubelendoe het zelfdecorettebaderieactueelover geelsadresgegevenshome
geels decorette

geels decorette

 

Het creëren van een smaakvol interieur heeft alles te maken met het spelen met mogelijkheden en combinaties. De kleur van verf, behang, stoffen, zonwering en vloerbedekking vraagt om een zorgvuldige afstemming. Afhankelijk van uw smaak en ruimte zullen contrasten soms juist voor een bijzonder accent kunnen zorgen, terwijl in een andere situatie mooi in elkaar overlopende kleuren rust in het interieur brengen. Bij geels decorette vindt u onder andere binnenzonwering, raamdecoraties, verf, behang, gordijnstoffen, vloerbedekking, laminaat, parket en woonaccessoires zoals zitzakken en kussentjes.

Door het spelen met kleur kunnen kleine kamers groter lijken en grote kamers intiemer. Natuurlijk maken wij op onze geavanceerde mengmachine alle kleuren die u maar wenst. Één adres voor de volledige stoffering van uw woning. Dat is een geruststellende gedachte. Advies aan huis en opmeten, vinden wij een vanzelfsprekende zaak.

De merken die u onder andere vindt bij geels decorette: Flexa - Eijffinger - Luxaflex - Quick Step - Forbo - BéCé - Cetabever - Desso - Parade

• geels woonwarenhuis • Kerkhoflaan 17-23 • 6721 EW Bennekom tel. 0318 - 414 500

geels baderie geels decorette geels verlichting

geels tuinmeubelen geels culinair en cadeau geels doe het zelf

Powered by Master Marketing Duiven