geels woonwarenhuis Bennekom
culinair&cadeauverlichtingtuinmeubelendoe het zelfdecorettebaderieactueelover geelsadresgegevenshome

geels doe het zelf

Iedere doe het zelver weet dat goed gereedschap en goed materiaal het halve werk is. Voor doe het zelvers is Geels dan ook een paradijs. U vindt er een compleet assortiment. Bent u zelf handig, dan doet u uw deel en Geels de rest. Maar als u wilt kunt u alles ook aan de gespecialiseerde medewerkers van Geels overlaten. Bij Geels vindt u o.a. hout voor binnen en buiten, buiten-zonwering, panelen, vloeren, ijzerwaren, gereedschappen en machines en elektra. Natuurlijk zagen wij uw hout ook op maat.

Gereedschappen zijn er van de bekende en betere merken. U zult niet snel een andere winkel vinden waar zoveel verschillende merken uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien krijgt u bij Geels op electrisch gereedschap 1 jaar extra garantie bovenop de fabrieksgarantie.

geels schuifwandsysteem

Tuinplezier begint bij geels

Tuinplezier begint bij geels woonwarenhuis

Met een mooie tuin ben je eigenlijk nooit klaar. En dat maakt tuinieren nou ook juist zo leuk. Ontspannen bezig zijn en tegelijkertijd iets moois creëren. Van een mooie tuin geniet je het hele jaar door. Het juiste tuingereedschap helpt je om dat plezier nog groter te maken. Geels heeft daarom een uitgebreide collectie tuingereedschap. Maaiers, zowel hand, electrisch als benzine-aangedreven, snoeigereedschappen, diverse harken, strimmers, sproeisystemen en nog veel meer.

We zijn officieel dealer van diverse topmerken, waaronder Gardena, Wolff en Black&Decker. Kom langs en laat u uitgebreid informeren door onze experts.

Kastruimte en opbergruimte is iets waar we eigenlijk nooit genoeg van hebben. Geels tovert in ieder vertrek in huis met de ruimte en maakt met praktische en stijlvolle schuifwandsystemen ideale opbergplaatsen. Voor uw kleding, boeken, kinderspeelgoed en administratie. Maak van uw zolder weer een nette en overzichtelijke ruimte of bouw in uw slaapkamer een prachtige inloopkast. We meten professioneel en zorgvuldig de ruimte in en als u wilt bouwen we de complete kast ook voor u in. Flexibiliteit in optima forma dus..

Bescherm uw kostbare spullen tegen ongewenste bezoekers. Geels heeft alle artikelen die nodig zijn om uw woning optimaal te beveiligen. U vindt er ook vakmensen die in het bezit zijn van het diploma "Preventieadviseur" en een uitgebreide kennis hebben van het Politie Keurmerk Velig Wonen. Dat betekent dat het advies dat u krijgt gebaseerd is op de normen waar ook de politie mee werkt. Het Certificaat Veilige Woning kan u ook nog eens een extra korting op uw inboedelverzekering opleveren!

Onze experts kunnen kostenloos en vrijblijvend uw huis inspecteren. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte waarbij u zelf kunt beslissen of u de veiligheidsartikelen zelf monteert of deze door onze buitendienst laat monteren.

schuifwandsystemen bij geels woonwarenhuis

De merken die u onder andere vindt bij geels doe het zelf:
Stanley de Luxe - Raffito - Metabo - Bosch - Festool - Bison - Makita - Wolf - Gardena - Karcher - Altrex

• geels woonwarenhuis • Kerkhoflaan 17-23 • 6721 EW Bennekom tel. 0318 - 414 500

geels baderie geels decorette geels verlichting

geels tuinmeubelen geels culinair en cadeau geels doe het zelf

Powered by Master Marketing Duiven